Cafe Tielemans Since 1915Historische optredens in Café Tielemans 2015
 

 

Aplous en De Rendak Boys in cafe Tielemans


Tijd voor een pleziertje tussen die serieuze feestdagen in? Het is bal in café Tielemans aan de Molenstraat op zondag 27 december. De Rendak Boys openen het feest met puike covers van oa The Romantics, AC/DC en The Monkees, altijd gespeeld met een glimlach en vooral niet te serieus. Daarna gaat het bal een versnelling hoger met de Boekelse roots van Aplous. Flauwekulrock van de beste soort vermengd met een aangenaam geurende boerentint. Meestal voor de bar te bewonderen, nu weer op het podium van café Tielemans. 

Zondag 27 december in café Tielemans, Boekel


 

 

3 On The Tree (USA) in cafe Tielemans


Zo net voor de Kerst is het altijd goed toeven met een stevige portie R&R en Rockabilly.
Dit trio komt uit Fulton, Illinois en speelt zijn muziek alsof het recht uit de jukebox komt; snel, hard en genadeloos.
Met een vlijmscherpe staande bas, een drumkit met een uppercut en de aangename zang van Pat Jones, AKA Melvis, wordt eigen werk afgewisseld met tijdloze klassiekers in een 3 On The Three jasje.
  
    `Jump, Swing and Jive, baby` 

Zaterdag 19 december in café Tielemans, Boekel

 


 

www.facebook.com/3onthetreerocks

 
CHURCH OF CASH (USA) in cafe Tielemans

De band tussen Johnny Cash en ROUTE 605 is er eentje van groot respect en diepe warmte. Wie herinnert zich niet de talloze covers van bands op het podium van café Tielemans of de fantastische optredens van Neerlands beste Cash tribute band Def Americans?
Nu is het de beurt aan Church Of Cash om hun eerbetoon aan de ´man in black` voor het voetlicht te brengen en als de voortekenen niet bedriegen belooft dit een waar spektakel te worden. Deze band uit Minneapolis, Minnesota, blinkt uit in het op een vitale en dynamische wijze brengen van de muziek van Cash uit zijn beginjaren die grote hits voortbracht als Cry Cry Cry en Walk The Line.


`The Man in Black is Back!!`

Zaterdag 7 november in café Tielemans, Boekel

Aanvang:21.00 uur
Meer info: churchofcash

  

ADAM LOPEZ & HIS RHYTHM REVIEW (USA) in cafe Tielemans
Hij speelde vrijwel in elke duistere uithoek van de VS en met een gave mix van rockabilly, R&R, blues, swing en een dosis honky tonk heeft hij een uniek geluid ontwikkeld. Zijn krachtige stem en zijn magische gitaarspel, gecombineerd met een stevige ritmesectie maken van zijn shows een moderne versie van het gouden tijdperk van de R&R uit de jaren ´50 en ´60; Van Hank Williams tot het SUN geluid van Johhny Cash en Elvis en van Chuck Berry en Little Richard tot Ray Charles en Waylon Jennings, alles zit verweven in de muziek van Adam Lopez & His Rhythm Review.


Zaterdag 22 augustus in café Tielemans, Boekel

 

 


T.O.T. - RIT  2015

Genieten van klassieke tractoren
BOEKEL - Een eindeloze stoet antieke trekkers, trekken zondag 2 augustus door het Brabantse land bij Boekel. Ruim 450 trekkers rijden mee met de Toer Open Trekker Rit, een evenement dat alweer voor de veertiende keer wordt gehouden.

Start en finish bij Café D'n Tieleman! Aanvang vanaf 10:30 uur

Zondag 2 augustus in café Tielemans, Boekel


 
 

Zondag 26 april KINGS BALL in café Tielemans

Traditioneel organiseert ROUTE 605 de avond voor Koningsdag
een bal om de feestdag feestelijk in te luiden!

Dit jaar een geheel Boekelse gebeurtenis want de avond zal worden
opgesierd met lokale muzikale helden.

Black Pearl & Jambalaya Moonshine


 

The Silo Drifters in cafe Tielemans

ROUTE 605 zou ROUTE 605 niet zijn met een ode aan een van de allergrootsten uit de country en de muziekgeschiedenis. Hank Williams en zijn Drifting Cowboys gaan geëerd worden door The Silo Drifters die met een weergaloze show, inclusief lapsteel, mandoline, gitaar, contrabas en viool, de hoogtijdagen terugbrengen van de meester. Wie kent niet Hey Good Lookin’ of Cold Cold Heart? Deze en nog meer hits uit die spannende jaren ’40 en ’50 gaan gespeeld worden op de enige echte Hank Williams Tribute Party.


"Mind Your Own Business" en ben erbij op 15 januari!!

 

Donderdag 15 januari 2015 in café Tielemans, Boekel
 
 

Def Americans in café Tieleman

Waar gedijt de echo van het geluid van Johnny Cash het allerbest? Juist ja, in de typische en inmiddels bekende sfeer van Thea’s saloon aan ROUTE 605!

De heren van Def Americans gaven met de Johnny Cash & The Tennessee Three Sun Sessions een even bijzondere als intieme ode aan deze sound en periode uit de carrière van Cash. Er zullen vooral klassiekers gespeeld worden die verschenen zijn op het Sun Records platenlabel, aangevuld met later uitgebracht materiaal in dezelfde kenmerkende stijl.

Zaterdag 11 januari in café Tielemans
UITVERKOCHT!!!!

Een swingende demonstratie van
de “boom chicka boom” sound in zijn meest pure vorm.Oprichters van het café , Dorus en Miet Tielemans
Historische optredens in Café Tielemans

2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2016THUIS | AGENDA | VROEGER | INFO | LINKS | CONTACT

© 2018  Tekst: Ferenc Koolen